Demoteam

Klimgym 2014 gesmaakt als sportieve matinée

Op zaterdag 17 mei organiseerde KLIMOP RT MERKSEM haar KLIMGYM in Gymhal Terlinden. KLIMGYM is een compilatie van de woorden “Gymnastiek” en “Klimop RT Merksem”. Ieder clublid nam deel en de trainers en lesgevers hadden een programma klaar wat de aanwezigen toch maar weer eens wist te verbazen over zoveel kwaliteit. In haar vierennegentig (94) jarig bestaan toonde de Merksemse turnclub dat gymnastiek best een knappe sport is.

Van KLEUTERGYM naar de BASIS uit de wereld van het turnen. Over “kopje duikelen” naar meervoudige salto’s. Van klimmen en klauteren naar “hoge” handstanden.

Dat er in onze club een synergie bestaat tussen het recreatieve en het competitieve werd aanschouwelijk voorgesteld door zoveel verschillende en verscheidene oefeningen tijdens de namiddag.

Ook de toeschouwers werden steeds en opnieuw in beweging gezet, zodat de zitjes telkens van “eigenaar” veranderden. “Bollie en Billy” zorgden ondertussen tijdens elke break voor een meer dan gesmaakt muzikaal intermezzo.

Clubleden met meerdere jaren lidmaatschap worden betrokken in een viering. En er waren er in 2014 weer heel wat. Van 5 tot … 35 jaar lid … voor ons een bewijs dat het goed gaat met onze vereniging.

Lesgevers, trainers, tapteam en de groep ouderparticipatie werden bedankt voor hun inzet gedurende het turnseizoen.

De zonnige namiddag werd afgesloten met een Limburg getinte BBQ.

Afspraak op 6 juni 2015 voor de viering van vijfennegentig jaar KLIMOP RT MERKSEM !