INSCHRIJVEN

Fijn dat u gebruik zal maken van ons digitaal inschrijvingsplatform. We vragen u om te bevestigen dat u de voorwaarden en verklaringen opgenomen in het ‘huishoudelijk’ intern reglement gelezen heeft, dat u de inhoud ervan begrijpt en hiermee akkoord gaat.

Als nieuwkomer bezoekt u best eerst de pagina’s EVEN VOORSTELLEN en ONS AANBOD. U vindt er onder andere welke disciplines en afdelingen wij aanbieden, wat voor u van toepassing is en wanneer de training(en) dan plaatsvindt, hoeveel het allemaal gaat kosten en nog veel meer over wat u echt moet weten over onze club voor u eraan begint.

  1. Gezinsaccount aanmaken of inloggen met gezinsaccount
  2. Toevoegen ‘nieuwe inschrijving’ of opnieuw inschrijven van een bestaand lid
  3. Alle persoonsgegevens correct invullen
  4. Kies uw afdeling *(pre-)competitie enkel na onderling akkoord = na selectie
  5. ‘Inschrijving afronden zonder betaling’

Wanneer u het inschrijvingsproces met succes hebt afgerond, ontvangt u een bevestigingsmail. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van het lidgeld per overschrijving op de clubrekening, dit moet gebeuren voor de start van het seizoen of direct na de 2de proefles bij nieuwkomers.

Als er u toch nog iets niet duidelijk is of als u nog vragen heeft, kunt u best eerst even de dienst ledenbeheer (ledenbeheer@klimop-rt-merksem.be) van Klimop R.T. Merksem contacteren vóór u verder gaat.

U kunt tijdens de trainingsuren altijd terecht in de cafetaria in de Terlindenhofstraat 150, 2170 Merksem waar we u zeker verder kunnen helpen.