Herstelling dak Gymhal Terlinden eindelijk gestart

Na de storm- en waterschade in het eerste weekend van de maand juni was het dak van Gymhal Terlinden wel erg fel geteisterd. Meer dan 300 gaten waren er door de inslag van de hagel, als eieren zo groot, veroorzaakt.

Het regenwater stroomde binnen!

KLIMOP RT MERKSEM met zijn vrijwilligers ondernam toen heel wat actie om zowel de inboedel als het dak en de houten vloer verder te vrijwaren van nog meer schade. Schade die al direct kon vastgesteld worden, maar ook schade die pas later tot uiting zou komen. Heel wat maanden, met verzekeringstechnische en administratieve onderhandelingen, met werkbare afspraken en overleg, verder is een privéfirma uiteindelijk begonnen aan het dichten van het dak.

KLIMOP RT MERKSEM kan nu ook eindelijk verder werk maken van het vervangen van al die beschadigde turntoestellen en turnmatten. Het zal, ondanks een goede deal met de verzekering van P&V, een financieel behoorlijk plaatje worden.

Nu moet de parketvloer nog opnieuw tot een goede ondergrond teruggebracht en dan hoort deze jammerlijke zet van moeder natuur tot de geschiedenis.