Klimop RT Merksem een gymclub met groeipotentiel

Op zaterdag 9 oktober stond de traditionele BRAINSTORMING weer op het programma van bestuurders, trainers en vrijwilligers om vooruit te kijken naar de ontwikkelingen in de vereniging.

In de locatie van PRIMAVERA werd het letterlijk gluren bij de buren. Tijdens de BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING die ’s morgens op het menu stond werden de STATUTEN en het INTERNE REGLEMENT voor effectieve leden goedgekeurd. Daardoor is de vereniging straks helemaal aangepast aan de nieuwe wet op de VERENIGINGEN en VENOOTSCHAPPEN.

Al even traditioneel werden er praktische zaken doorgesproken en op punt gezet, maar er werd ook op een interactieve manier gebouwd aan een toekomstvisie. Een toekomstvisie die breed gedragen werd door de aanwezigen. De dagorde was goed gestoffeerd door de ADMINISTRATIEVE WERKING, de GEDRAGSCODE en de TAAKAFSPRAKEN, het DIGITAAL GYMMAGAZINE, UITBREIDING van het AANBOD, het GYMFED SPORTMODEL, de ACTIVITEITENKALENDER, de interactieve TOEKOMSTVISIE en GYMHAL TERLINDEN 2.0

Rond de middag mocht de voorzitter iedereen bedanken, met een aperitiefje, voor zijn of haar inzet in een toch wel moeilijke periode. Alle aanwezigen schoven aan, aan een kaas- en vleestafel om in de namiddag verder te bouwen aan een toekomstbestendige gymclub.

Volop Teamwork!