Onze Facebookpagina ging in lockdown

Terwijl we nog maar net met volle moed aan een nieuw turnseizoen begonnen waren, na de trieste sluiting in maart door COVID-19, deed er zich al een nieuwe hindernis voor …

Gymclub Klimop RT Merksem is zeer actief op haar sociale media. Op regelmatige basis verschijnen er nieuwsberichten, wedstrijduitslagen, foto’s, filmpjes, vlogs …  op onze website, Twitter-, Instagram- of Facebookpagina. Wij vinden het informeren en contact houden met onze leden dan ook heel belangrijk.

Naar jaarlijkse gewoonte hadden we begin september de schoolgangers een voorspoedig school- en sportjaar toegewenst, maar daarna bleef het stil op onze Facebookpagina. We kregen te maken met een technisch probleem, de toegang tot onze Facebookpagina werd ons ontzegt. Het plaatsen van berichten kon plots niet meer. Binnen de werkgroep communicatie en sociale media werd er gezocht naar mogelijke oplossingen. Veel inspanningen werden geleverd, helaas zonder succes.

Onze Facebookpagina ging in lockdown en dat zal ook zo blijven …

Binnen de werkgroep werd unaniem besloten om de huidige Facebookpagina te laten voor wat het is en een nieuwe pagina aan te maken, zo hopen we snel weer actief te zijn en in contact te staan met onze leden via Facebook. So like, share and comment, spread this news!

Find us on Facebook: Gymclub Klimop RT Merksem