Brainstorming 2020 samen verbindt

Op zaterdag 17 oktober organiseerde Klimop RT Merksem haar BRAINSTORMING of FLEXIVERGADERING in sporthal Roosendael met als thema SAMEN VERBINDT.
Bestuurders, lesgevers, trainers en vrijwillige medewerkers zaten netjes op 1,5 meter van elkaar verwijdert om als een (h)echt team en niet als een ploeg individualisten de dagorde contentieus punt voor punt te bespreken en te evalueren.
Het monster Corona kreeg dus heel wat aandacht zowel op fysiek als op moreel vlak.
In “de buitenwereld” weet iedereen wel hoe het niet moet, alleen actie ondernemen en goede beslissingen nemen bleek niet zo eenvoudig.
De dagorde was best gevuld met EVALUATIE START TURNSEIZOEN 2020-2021, GYMLAB, TERUGBLIK LOCK DOWN, TEGEMOETKOMING CLUBLEDEN, CORONAMAATREGELEN IN DE SPORTCLUB, TAAKAFSPRAKEN, GEDRAGSCODE, KADERWEEKEND, COMMUNICATIE, DIGITALISERING, KRINGKAMPIOENSCHAP, TURNGALA, LEREN PRESTEREN, LONG TERMENT DEVELOPMENT PLAN, GYMHAL TERLINDEN 2.0.
Met het interactieve QUO VADIS KLIMOP RT MERKSEM werd de namiddag afgesloten.
De rode draad bleek duidelijk te gaan over het feit dat Gymclub Klimop RT Merksem niet opnieuw dient uitgevonden en dat alle aanwezigen de ambitie hebben om hun beste beentje voor te zetten in elke fase van het seizoen.
Binnen de 100-jarige club kun je leren reflecteren en van reflecteren leren!