Acrogym PV2 C-niveau 2017

Provinciale voorronde is stimulans tot meer

Op zondag 12 februari was er zowel PV 2 in het I-niveau Tumbling  in Oud-Turnhout als de PV 2 in het C/I-niveau Acrogym in Merelbeke. Een programma waarbij de trainers, juryleden met gymnasten en supporters zich moesten verdelen over de verschillende en verscheidene locaties.

Voor het trio Demi Pynaerts, Laura Houvenaghel en Karlien Bresseleers werd het een eerste confrontatie, in dit turnseizoen, met de wedstrijdvloer. Met de opdracht van een oefening te turnen waarbij achteraf het goed gevoel overheerst, mocht deze Merksemse formatie tevreden zijn. De trainers zagen dat het klopte en kijken, met ambitie,  vooruit naar de volgende competitie.

Voor Saar Vaassen werd het een tweede wedstrijd waarin ze de opdracht meekreeg om een foutloos parcours af te leggen over alle wedstrijddelen. De sprongen in de maxi-trampoline speelden deze jonge gymnaste weer parten, al was het dan enkel bij de landing aan het eind. De deductie is echter dermate groot dat Saar en haar trainers werk hebben om dit euvel in PV 3 te vermijden. Saar mocht best tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat want, ze behaalde zilver.

Uitslag

PV 2 TUMBLING I-NIVEAU 12.02.2017 TE OUD-TURNHOUT
CATEGORIE GYMNAST PUNTEN PLAATS
I-NIVEAU
MEISJES 10 JAAR SAAR VAASSEN 32,031 ZILVER

Uitslag

PV 2 ACROGYM C/I-NIVEAU 12.02.2017 TE MERELBEKE
CATEGORIE GYMNAST PUNTEN PLAATS
C-NIVEAU
10-20 JAAR GROEP DEMI PYNAERTS, LAURA HOUVENAGHEL, KARLIEN BRESSELEERS 21,000 30STE PLAATS