Paasgebeuren blijft geslaagd initiatief

Op zaterdag 25 maart mochten ouders en grootouders een turnles in Gymhal Terlinden van dichtbij bijwonen. De groep van de kleutergym starte die dag als eerste. Alle kleuters bewogen met veel enthousiasme over de turnvloer, de multimove vaardigheden springen, landen, vangen, werpen en roteren stonden tijdens die open les centraal.

Vooraf had iedereen de mogelijkheid om in te schrijven voor een vers gebakken pannenkoek en drankje. Ook dit jaar bleek het een succesvol initiatief te zijn, met smaak genuttigd, door zowel de kinderen als de volwassenen.

Ondertussen hadden de gymkids hun turnles aangevat en konden de ouders in een verkorte versie mee beleven wat deze leeftijdscategorie aan het turnen zet. Een opwarming met de technieken kaarsstand, spreidstand, spagaat, hoge en lage brug bleken  goed door de kinderen gekend en gekund. Als kern lieten zij de ouders een deel van hun oefening voor het Turngala, dat op 3 juni 2017 plaatsvindt, zien. Om de dag af te sluiten werd zoals de voorbije jaren een paasspel opgezet, waar alle kinderen veel plezier in hadden.

Een geslaagd initiatief om ouders en grootouders dichter bij de vereniging te brengen.
Bedankt aan de aanwezigen en proficiat aan de vrijwillige lesgevers en medewerkers!