Ben GODONS en Paris CHARVET

Recreatietoernooi acrogym kleurt Klimop

Terwijl de “grote” jongens en meisjes zich volop voorbereiden op de training in Gymhal Terlinden op de nakende Vlaamse kampioenschappen in Acrogym en Tumbling kijken de trainers volop met een blik achterom. In het Recreatornooi Acrogym van 22 maart in Eeklo kwamen namelijk de jongsten aan bod.

PARIS CHARVET (8 jaar) en BEN GOEDONS (13 jaar) zetten hun voet tijdens deze competitie bij de Recrea Combinatie 8 tot 18 jarigen, met overtuiging. Ook al mochten zij de wedstrijd openen dan nog straalden ze ambitie uit! Ambitie om het goed te doen.

Een knappe choreografie en even goed uitgevoerde technische turnelementen zowel individueel als in het partnerwerk maakten dat dit Merksemse duo een ZILVEREN medaille behaalden. Met Artistiek de hoogste score als extra motivatie.

Knappe prestatie.

Het meisjesduo ASTRID HOUVENAGHEL en YANTHE VAN GORP ging het even minder goed door een val van Yanthe waardoor ze met 8,633 naar de 11de plaats werden verwezen. In de derde Provinciale voorronde moeten deze laatsten in staat zijn om dit recht te zetten.

Deze twee formaties werden voor het eerst op wedstrijd begeleid door 3 jonge trainsters.

Er zit dus toekomst in het acrogebeuren bij Klimop RT Merksem

Uitslag:

RECREATOERNOOI RECREA ACRO OP 22 EN 23 MAART 2014 TE EEKLO
Categorie Gymnast Punten Plaats
RECREA COMBINATIE 8-18 DUO CHARVET PARIS EN GOEDONS BEN 12,000 2
RECREA COMBINATIE 8-18 DUO HOUVENAGHEL ASTRID EN VAN GORP YANTHE 8,633 11