Brainstormdag 2014

Op zaterdag 11 oktober trokken leden van de Raad van bestuur, bestuursleden, lesgevers, coaches, trainers, medewerkers en de ouders van de ouderparticipatie naar het domein HET VEEN, in St. Job in ’t Goor.

Vanaf 9u30 was iedereen voor de rest van de dag GOE BEZIG met zowel STORMENDE als STROMENDE BREINEN. Er werd MEE-gedacht, MEE-gepraat en vooral MEE-gedaan om de Gymnastiekclub Klimop R.T. Merksem beter te maken zowel op korte termijn als op lage termijn.

Thema’s als: wat na de WATERSCHADE, contract ” GEDEELD BEHEER “, bijkomende taken en taakafspraken in het GEMEENSCHAPSCENTRUM, Gymhal Terlinden ANNO 2016 en de CAMPAGNE TURNGALA waren in de voormiddag aan de orde. Gastspreker Dennis Kestelle oogstte met dat laatste, heel wat bijval.
Bij afwezigheid van Robert Koevoets, wegens ziekte, werd het item rond MEER VOLK OP EN ROND DE TURNVLOER verschoven naar een volgend overleg.

Om 12u30 konden alle deelnemers genieten van het aperitief dat de kaas- en vleesschotel vooraf ging. Vanaf 14u00 gingen de bestuurders, trainers en medewerkers er weer vol tegenaan.

Met KLIMOP RT MERKSEM/MULTIMOVECLUB, de vernieuwde editie van het KRINGKAMPIOENSCHAP,, VEILIGHEIDSSCAN, EVACUATIEPLAN en HARTDEFIBRILATOR liep de namiddag op zijn eind. De aanwezigen acteerden ook bij de opruimtijd als ONE TEAM.

Brainstormingdag 2014, Het Veen
De deur van HET VEEN werd met veel POSITIVISME, voor sommigen ook met veel weemoed en nostalgie, gesloten om zowat 17u30.
En zondag … was er alweer training en bijscholing.