Turngala 2017 ‘Stranger things’

KRTM_turngala2017_Poster

AlgemeenVoorverkoopFotowedstrijdVragenPromotiefilmActualiteit
Op zaterdag 3 juni 2017 vindt in de indoorhal Kwik – Fortsteenweg 111, 2170 Merksem – het turngala, dat de naam meekreeg “Stranger Things” plaats. Het betreft een show; enerzijds gebracht door recreatieve turners en turnsters tussen de 3 jaar en …, anderzijds gebracht door onze wedstrijdgymnasten Acro, Tumbling en ons eigen Demo Team aangevuld met nog enkele speciale en geheime optredens.

Net als het vorig gala 2 jaar geleden belooft ook deze editie weer een spannende, sportieve en vooral leuke show te worden.

Gymclub Klimop R.T. Merksem is een turnvereniging die in 2017 reeds 97 jaar bestaat, en die in die zin dus een gevestigde waarde is in de gymwereld.

Wat? Turngala 2017 ‘Stranger Things’
Waar? Indoorhal Kwik – Fortsteenweg 111, 2170 Merksem
Wanneer? Zaterdag 3 juni 2017

  • Matineevoorstelling: 13u30
  • Avondvoorstelling: 19u30

Voorverkoop kaarten

Waar?

Gymhal Terlinden – Terlindenhofstraat 150, 2170 Merksem

Wanneer?

VR 21-04 18.00 – 20.30
WO 26-04 16.00 – 18.30
DO 27-04 18.00 – 20.30
VR 28-04 18.00 – 20.30
ZA 29-04 10.00 – 12.00

 

Turngala_voorverkoop_2017

Win 2 gratis toegangstickets!

Hoe?

Post een grappige of sportieve foto van jezelf in een deuropening op facebook of instagram met de hashtag #turngalastrangerthings en misschien kiest de jury jouw foto er als beste uit.

De winnaar?

De winnaar wordt gecontacteerd en kan vanaf dan zijn/haar tickets komen afhalen in de cafetaria van gymhal Terlinden.

 

De fotowedstrijd loopt tot en met vrijdag 12 mei 2017.

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt de voorstelling?

De voorstellingen Matinee en Soiree duren ongeveer 2½ uur, zonder pauze. Na afloop bieden we de genodigden een staande receptie aan.

Neemt elke gymnast deel aan beide voorstellingen?

Aangezien beide voorstellingen een identiek verloop kennen verwachten de lesgevers en trainers iedereen op zowel de Matineevoorstelling als op de voorstelling van de Soiree.

Kan mijn kind over huis komen, om te eten, tussen beide voorstellingen in?

Elke deelnemer wordt 1 uur voorafgaand aan de voorstelling ter plaatse verwacht. Tussen beide voorstellingen in kan uw kind over huis gaan om te eten. Met een broodmaaltijd ter plaatse blijven kan ook indien u als ouder de lesgevers hiervan in kennis stelt.

Om hoe laat kan ik binnen?

In de cafetaria van de indoorhal kan u een half uur voor de aanvang van de show beginnen genieten van een ontspannen avond. Een uur voor de aanvang gaan de deuren van de indoorhal open. Het Turngala begint op tijd.

Moet mijn kind een ticket kopen?

Ja, elke bezoeker van het Turngala dient te beschikken over een toegangskaart. Alle gymnasten en deelnemers bekomen vooraf een polsbandje waarmee ze toegang krijgen tot de indoorhal.

Kan mijn gymnast de voorstelling bijwonen?

Alle gymnasten worden voor, tijdens en na de voorstelling opgevangen. Zij kunnen de voorstelling in de zaal bijwonen en blijven ter beschikking voor de apotheose.

Mag er gefotografeerd en gefilmd worden?

Het Turngala wordt door een externe organisatie –  A.D.W. studio – opgenomen. Na de voorstelling of later in de cafetaria van de club kan een DVD van de show aangekocht worden.

Kan ik het Turngala met een rolstoel bezoeken?

Natuurlijk, iedereen kan komen kijken. Er zijn een aantal plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers. Je kan 1 inkomkaart verkrijgen per 2, waarvan de tweede voorzien is voor de begeleider.

Kan ik als medewerker de show ook zien?

De vrijwilligers die reeds in de week voorafgaand aan de voorstelling meewerken, hebben recht op vrijkaart.

Turngala ‘Stranger Things’

https://youtu.be/_ecKdr1k4Zk