Turngala ‘Stranger Things’ succes !

Het turngala van Klimop RT Merksem is een tweejaarlijkse organisatie waaraan alle clubleden deelnemen. Op zaterdag 3 juni werd Stranger Things in twee voorstellingen getoond aan het publiek. Noodzakelijk na de positieve evaluatie van de editie in 2015.

Het publiek zorgde ervoor dat zowel tijdens de matinee als tijdens de soiree sporthal Kwik nokvol zat. Twee turnvloeren zorgden voor een snelle wissel tussen de nummers en hielden het tempo strak. Alle gymnasten van kleuters over basisgym, jongelingen, volwassenen, recreatie- en competitiegym zetten hun beste beentje voor.

Het fysieke verhaal van Stranger Things speelde zich af in heel wat verschillende werelden en werd ondersteund door videobeelden, klank en licht. Een professionele presentatie linkte de oefeningen aan elkaar. Het openingsnummer bracht direct de nodige sfeer en duidde de verhaallijn. Het speelse van de Trolls uit de kleutergym, The Gardians of the Galaxy van de pré-competitie, de spoken, vampieren, heksen, vleermuizen e.a. in Hotel Transylvania met de Gymkids, Alice in Wonderland van juffers en knapen of turners en turnsters in Trumpland, … allemaal wisten ze de toeschouwers te begeesteren.

De verschillende en verscheidene formaties uit de acrogym brachten nog maar eens een hoog niveau aan het eind van een prachtig competitiejaar. De tumblers moesten hiervoor niet onderdoen en zorgden eveneens voor het nodige spektakel. Het gastteam van DDF Crew deed daar nog een schepje boven op, waardoor het demoteam voor een prachtige afsluiter mocht zorgen.

Podiumkunsten die de toeschouwers met oh’s en ah’s verrasten of net bevestiging brachten van de kwaliteit van Klimop RT Merksem. Twee identieke, schitterende voorstellingen waren meer dan een visitekaartje. Klimop RT Merksem bracht met Stranger Things een turnshow die zowel het publiek als de deelnemers aansprak.

Aan het eind van het programma werden traditioneel de clubleden met meerdere jaren lidmaatschap gevierd. Door het grote aantal gevierden werd het duidelijk dat het goed gaat met onze club. Trainers en lesgevers maakten aansluitend hun opwachting voor zoveel inzet.

Proficiat!

Bekijk het volledige fotoalbum hier: SPORTINDEKIJKER