Leervermogen en plezier, bepalend voor succes

In het verlengde weekend van 29 en 30 april en 1 mei 2023 werd de vierde Provinciale wedstrijd van het I-niveau in de discipline acrogym, van de Gymnastiekfederatie Vlaanderen, afgewerkt in Merelbeke. Alle formaties van Klimop R.T. Merksem die op dit niveau actief zijn hadden in de voorgaande wedstrijden stressbestendigheid getoond. Geen sinecure aangezien het leeftijdsverschil in de verschillende schakels.

Voor Klimop R.T. Merksem turnden Milla-Kinti Tunkara, Finn Schouwaerts, Pepa Daponte, Ona Dejager, Elune Erkens-Moortgat, Sophia Van Hoogten, Merel Goossens en Katarina Stassen. Met tweemaal goud en eenmaal brons werd het een beloning voor het teamwork van gymnasten en trainers.

Een gans seizoen oefenen en tijdens wedstrijden een duidelijke taakoriëntatie hebben, leidt tot ontwikkeling en ontwikkeling geeft plezier. Gymnasten en trainers die regelmatig positieve emoties ervaren kunnen dus beter omgaan met uitdagingen, druk en tegenslagen. Op langere termijn ziet de vereniging door deze passie en volharding de prestaties nog verbeteren in een niveau hogerop.

Klimop R.T. Merksem is een fiere gymnastiekvereniging. Proficiat!

PROVINCIALE WEDSTRIJD 4 I-NIVEAU ACROGYM 29 EN 30/04 EN 01/05/2023 TE MERELBEKE
CATEGORIE GYMNASTEN PUNTEN PLAATS
I1-NIVEAU
GROEP 9_15 JAAR MILLA-KINTI TUNKARA, PEPA DAPONTE, FINN SCHOUWAERTS 00.00 GOUD
GROEP 10-15 JAAR ONA DEJAEGER, ELUNE ERKENS-MOORTGAT, SOPHIA VAN HOOGTEN 00.00 GOUD
DUO 9-15 JAAR MEREL GOOSSENS, KATARINA STASSEN 00.00 BRONS