‘Open-turnles’ in de vernieuwde gymhal Terlinden onder de noemer paasgebeuren

Op zaterdag 26 maart mochten ouders, familie en vrienden binnenkijken in de vernieuwde Gymhal Terlinden tijdens de “open-turnles”. De groep van de kleutergym deed al direct alle aanwezigen met volle aandacht kijken naar de gymnastiekexploten van hun of andere kinderen.

In een puik opgebouwde turnles bewogen alle kleuters, met veel enthousiasme, over de turnvloer. Tijdens het concept paasgebeuren wordt er aan de aanwezigen getoond hoe een doordeweekse turnles nu eigenlijk verloopt. Extra bijzonder aan deze editie is dat de toeschouwers een unieke blik in de recent vernieuwde gymhal Terlinden kregen.

Vooraf had iedereen de mogelijkheid om ook in te schrijven voor een ambachtelijke pannenkoek en koffie of thee. Ook dit bleek een succesvol opzet, met smaak genuttigd, door zowel de kinderen als de volwassenen.

Ondertussen hadden de gymkids hun open-turnles aangevat en konden de ouders in een verkorte versie mee beleven wat deze leeftijdscategorie aan het turnen zet. Een opwarming, een turntechnisch gedeelte met bank, boksprong en de technieken van ”kaarsstand“, “laat je nagels zien”, spreidstand, spagaat, hoge en lage brug bleken meer dan goed door de kinderen gekend en gekund.

Een geslaagd initiatief om ouders en grootouders dichter bij de vereniging te brengen. Proficiat!