Klimop RT Merksem een gymclub met een lokale verankering

Op zaterdag 8 oktober stond de traditionele brainstorming of flexivergadering op het programma van bestuurders, trainers en vrijwilligers om vooruit te kijken naar de ontwikkelingen in de vereniging.

Op de locatie van het Provinciaal Vormingscentrum van Malle werd het bijna letterlijk een extra-muros activiteit. Al even traditioneel werden er praktische zaken doorgesproken en op punt gezet, maar er werd ook op een interactieve manier gebouwd aan een toekomstvisie. Een toekomstvisie die breed gedragen werd door de aanwezigen.

De dagorde was goed gestoffeerd door de administratieve werking, het Turngala 2023, de gedragscode en afspraken, de verbouwingen in het sanitair gedeelte, het Gymfed sportmodel, de activiteitenkalender, de clubwerking en de interactieve sessie rond het WK 2023.

Rond de middag mocht de moderator iedereen bedanken, en konden alle deelnemers aanschuiven aan de lunch. In deze positieve flow lieten de aanwezigen de breinen stormen, in de namiddag, om verder te bouwen aan een toekomstbestendige gymclub.

Dat er nog stevig werd nagekaart en na-vergaderd is een blijk van volop teamwork!