Gecanceld – Turngala 2020 ’the secret library’


AFGELAST

UPDATE CORONAVIRUS


Naar aanleiding van de Corona problematiek hebben we besloten het Turngala 2020 te annuleren. 

Afgelasting is echter geen uitstel want Klimop RT Merksem maakt al plannen om het Turngala “The Secret Library” vooruit te schuiven.

Bedankt voor uw begrip!
AlgemeenVoorverkoopVerhaallijnPromotiefilmVragenActualiteit
Op zaterdag 16 mei 2020 vindt in de indoorhal Kwik – Fortsteenweg 111, 2170 Merksem – het turngala “the secret library” plaats. Het betreft een spectaculaire live show te worden ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan van Gymclub Klimop RT Merksem. Een krachtige verhaallijn vormt de rode draad doorheen de show die gebracht wordt door onze eigen gymnasten, zowel uit de basisgymnastiek als de competitieve gymnastiek acro en tumbling. De combinatie van deze twee zorgt ongetwijfeld voor een wow-effect.

Net als al onze vorige gala’s belooft ook deze editie weer een sportieve, spectaculaire, kwalitatieve en vooral leuke show te worden voor de hele familie.

Gymclub Klimop R.T. Merksem is een turnvereniging die in 2020 reeds 100 jaar bestaat en die in die zin dus een gevestigde waarde is in de gymnastiekwereld. Klimop laat zijn ivoren jubileum niet zomaar voorbijgaan en pakt daarom groots uit tijdens zijn turngala. Een nieuw concept met eigen geschreven verhaallijn en uniek decor vormen de basis, daarnaast is er ook het VIP-arrangement en eetgelegenheid die een extra toevoeging vormen.

Wat? Turngala 2020 ’the secret library’
Waar? Indoorhal Kwik – Fortsteenweg 111, 2170 Merksem
Wanneer? Zaterdag 16 mei 2020

    • Matineevoorstelling: 13u30
    • Avondvoorstelling: 19u30

Beide voorstellingen met pauze

Voorverkoop inkomkaarten

Waar?

Sporthal Roosendael – Speelpleinstraat 60, 2170 Merksem

Wanneer?

woensdag 1 april 18u – 21u
donderdag 2 april 18u – 21u
vrijdag 3 april 18u – 21u
zaterdag 4 april 10u – 12u

"The Secret Library vertelt het verhaal van Wim, een man die er in zijn jonge jaren altijd van droomde om te turnen maar het nooit gedurfd heeft.

Nu hij wat ouder is heeft hij er spijt van en wil hij zijn droom alsnog waarmaken. Hij besluit in de oude stadsbibliotheek op zoek te gaan naar een boek dat hem hierbij kan helpen.  Tijdens zijn zoektocht wordt hij aangetrokken door een magisch boek. Voor hij het goed en wel beseft wordt hij wakker in ’The Secret Library’, een magische plek waar boeken tot leven komen en dromen worden nagejaagd..."

Turngala ’the secret library’

COOKIE INSTELLING FUNCTIONALITEIT NOODZAKELIJK

PGlmcmFtZSBsb2FkaW5nPSJsYXp5IiB0aXRsZT0iVGhlIFNlY3JldCBMaWJyYXJ5IiB3aWR0aD0iNjA0IiBoZWlnaHQ9IjM0MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC84dXNWSm1fb3d3cz9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt de voorstelling?

De voorstellingen Matinee en Soiree duren ongeveer 2½ uur, met pauze. Na afloop bieden we de genodigden een staande receptie aan.

Neemt elke gymnast deel aan beide voorstellingen?

Aangezien beide voorstellingen een identiek verloop kennen verwachten de lesgevers en trainers iedereen op zowel de Matineevoorstelling als op de voorstelling van de Soiree.

Kan mijn kind over huis komen, om te eten, tussen beide voorstellingen in?

Elke deelnemer wordt 1 uur voorafgaand aan de voorstelling ter plaatse verwacht. Tussen beide voorstellingen in moet uw kind over huis gaan om te eten. Enkel competitie gymnasten blijven ter plaatse en voorzien zelf een broodmaaltijd.

Om hoe laat kan ik binnen?

In de cafetaria van de indoorhal kan u een half uur voor de aanvang van de show beginnen genieten van een ontspannen middag/avond. Een uur voor de aanvang gaan de deuren van de indoorhal open. Het turngala begint op tijd.

Moet mijn kind een ticket kopen?

Ja, elke bezoeker van het Turngala dient te beschikken over een toegangskaart. Alle gymnasten en deelnemers bekomen vooraf een polsbandje waarmee ze toegang krijgen tot de indoorhal.

Kan mijn gymnast de voorstelling bijwonen?

Alle gymnasten worden voor, tijdens en na de voorstelling opgevangen. Zij kunnen de voorstelling in de zaal bijwonen en blijven ter beschikking voor de apotheose.

Mag er gefotografeerd en gefilmd worden?

Het turngala wordt door een externe organisatie opgenomen. Na de voorstelling of later in de cafetaria van de club kan een DVD van de show aangekocht worden.

Kan ik het Turngala met een rolstoel bezoeken?

Natuurlijk, iedereen kan komen kijken. Er zijn een aantal plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers. Laat bij het kopen van je ticket weten dat je met de rolstoel komt, dan voorzien wij een plek voor jou.