Open turnles Kleuters en Gymkids is Paasgebeuren

Op zaterdag 29 maart mochten ouders en grootouders binnenkijken in Gymhal Terlinden tijdens de “open-turnles”. De groep van de KLEUTERGYM deed al direct alle aanwezigen met volle aandacht kijken naar de gymnastiekexploten van hun of andere kinderen.

In een puik opgebouwde TURNLES bewogen alle kleuters, met veel enthousiasme, over de turnvloer. RUIMTEPERCEPTIE was het ordewoord alhoewel, … het gedeelte met de ballonnen was al even leuk. Even wuiven naar de aanwezigen en de kinderen mochten in de tuin dan weer pret beleven aan het paasspel dat speciaal voor hen werd opgezet, tussen alle lentebloesems.
Vooraf had iedereen de mogelijkheid om ook in te schrijven voor de pannenkoek met suiker en koffie toe. Ook dit bleek een succesvol opzet, met smaak genuttigd, door zowel de kinderen als de volwassenen.

Ondertussen hadden de GYMKIDS hun open-turnles aangevat en konden de ouders in een verkorte versie mee beleven wat deze leeftijdscategorie aan het turnen zet. Een opwarming, een turntechnisch gedeelte met minitrampoline en boksprong en de technieken van ” kaarsstand “, “laat je nagels zien”, spreidstand, spagaat, hoge en lage brug bleken meer dan goed door de kinderen gekend en gekund.

Ook zij mochten hierna de tuin in om het paasspel mee te spelen en hun pannenkoek te verorberen onder een stralend zonnetje. Een geslaagd initiatief om ouders en grootouders dichter bij de vereniging te brengen.

Proficiat aan de lesgevers en de vrijwillige medewerkers!
Bedankt aan de aanwezige ouders en grootouders.