Gymnastiekland 2014

Gymhal Terlinden = Gymnastiekland

Op woensdag 3 april werd Gymhal Terlinden weer een GYMNASTIEKLAND voor alle lln. van het eerste leerjaar van alle onderwijsnetten uit het district Merksem.

Al meerdere jaren is KLIMOP RT MERKSEM organisator van dit gebeuren in samenwerking met de STICHTING VLAAMSE SCHOOLSPORT. Ook nu waren de maxitrampolines, de fasttrack, de ongelijke brug, het touwenparcours en al die andere turtntoestellen opgesteld om het jonge volkje te laten kennismaken met de TURNSPORT.

Liefst 125 kinderen maakten gebruik van dit aanbod ondanks de concurrentie van de Vlaamse buitenspeeldag! Alle leerlingen bewogen volop en met veel enthousiasme door de Gymhal. Ook de leerkrachten en de vrijwillige medewerkers van de club hadden duidelijk plezier aan zoveel ongedwongen inzet.

De deelnemers bekwamen allemaal een diploma en de nodige flyers richting de turnsport. Gymnastiekland is dus een formule die best nog een tijdje meekan.

Bedankt aan de scholen die hebben deelgenomen en zoals afgesproken is de zoektocht begonnen om dit opzet ook uit te breiden naar de derde kleuterklas.