Kringkampioenschap 2013 – 44ste editie

Op zaterdag 30 november kende het KRINGKAMPIOENSCHAP van onze club een goed verloop, want heel wat deelnemers bij de groepen GYMKIDS , JUFFERS, KNAPEN, TURNSTERS en TURNERS.

Allemaal uit het RECREATIEVE luik van de club. Niemand moest boven zijn eigen mogelijkheden turnen, omdat de trainers de nodige oefenstof hadden voorbereid. Zo waren er gymnasten actief in drie verschillende niveau’s.

Diegenen die in de competitie of de précompetitie participeren mochten nog deelnemen aan deze interne wedstrijd maar kregen wel een handicap van – 0.5 toegeschoven. Maar logisch ook.

De strijd om de wisselbeker ” CHAREL VAN SCHEVENSTEEN ” was er niet minder om. Wisselbeker die naar de gymnast(e) gaat die de beste oefeningen turnde, niet noodzakelijk de meest moeilijke. Drie maal moet je beker in je turncarriére winnen om hem definitief te behouden. In de afgelopen 44 jaar luktte enkel FREDDY BOLSIUS erin om dit neer te zetten.

Laat het nu net zijn dochter JENTE BOLSIUS zijn die bij de afdeling Turnsters in de Middelbare Graad met 37,40 punten in het totaal de wisselbeker veroverde. Tijdens de prijsuitreiking van 7 december werd dit een emotioneel moment.

De andere CLUBKAMPIOENEN waren:

KLIMOP RT MERKSEM – KRINGKAMPIOENSCHAP 2013
GYMKIDS MEISJES GYMKIDS JONGENS
Lagere Graad CUCIC ANASTASIA ADAN MONTES DANIEL
Middelbare Graad VERMEIREN HANNE HOUVENAGHEL MICHIEL
Hogere Graad C DRUYTS KATO
Hogere Graad B PEYNENBORG STEFFI
Hogere Graad A GRASSER LORE MERCKX YARO
JUFFERS KNAPEN
Lagere Graad BAZ MOHAMMED DIANA DE BRUYN DRIES
Middelbare Graad B PENRIS INNEKE
Middelbare Graad A HOUVENAGHEL LAURA MACHIELSE STEPHEN
Hogere Graad HOUVENAGHEL ASTRID
TURNSTERS TURNERS
Lagere Graad B BEECKMANS WALT
Middelbare Graad BOLSIUS JENTE KEERSMAECKERS TOM
Hogere Graad JANSSENS PHILIP