Turngala 2023 ’the secret library’

Turngala 2023

AlgemeenVoorverkoopVerhaallijnPromotiefilmVragenActualiteit
Op zaterdag 20 mei 2023 vindt in de sporthal van Sint Eduardus Merksem – Broeder Frederikstraat 3, 2170 Merksem – het turngala “the secret library” plaats. Het betreft een spectaculaire live show te worden gedragen door een krachtige verhaallijn dat gebracht wordt door onze eigen gymnasten, zowel uit de basisgymnastiek als de competitieve gymnastiek acro en tumbling. De combinatie van deze twee zorgt ongetwijfeld voor een wow-effect.

Net als al onze vorige gala’s belooft ook deze editie weer een sportieve, spectaculaire, kwalitatieve en vooral leuke show te worden voor de hele familie.

Wat? Turngala 2023 ’the secret library’
Waar? Sporthal EDU – Broeder Frederikstraat 3, 2170 Merksem
Wanneer? Zaterdag 20 mei 2023

    • Matineevoorstelling: 13u00
    • Avondvoorstelling: 19u00

Beide voorstellingen met pauze

Voorverkoop inkomkaarten

Waar?

Gymhal Terlinden – Terlindenhofstraat 150, 2170 Merksem

Wanneer?

woensdag 29 maart  / 19 april 18u – 21u
donderdag 30 maart  /  20 april 19u30 – 21u
vrijdag 31 maart  /  21 april 19u30 – 21u

“Opa Carolus, die er in zijn jonge jaren altijd van droomde om te turnen maar het nooit gedurfd heeft, beslist om zijn droom alsnog waar te maken. 

Hij gaat opzoek naar het boek der wijsheid. Zijn grootouders vertelde hem verhalen over de legende van een boek, die de toegangspoort zou zijn naar de geheime bibliotheek. Een plek waar alle wijsheden van de wereld opgeslagen liggen en waar het antwoord voor ieder probleem te vinden is. Hij beschreef in een dagboek zijn zoektocht met als eindbestemming deze magische plek waar boeken tot leven komen en dromen worden nagejaagd...”

Turngala ’the secret library’

COOKIE INSTELLING FUNCTIONALITEIT NOODZAKELIJK

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iT2ZmaWNpYWwgdHJhaWxlciB0dXJuZ2FsYSAyMDIzICYjMDM5O3RoZSBzZWNyZXQgbGlicmFyeSYjMDM5OyIgd2lkdGg9IjYwNCIgaGVpZ2h0PSIzNDAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vZW1iZWQvTnV3NmRrWGItQ0E/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiByZWZlcnJlcnBvbGljeT0ic3RyaWN0LW9yaWdpbi13aGVuLWNyb3NzLW9yaWdpbiIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt de voorstelling?

De voorstellingen Matinee en Soiree duren ongeveer 2½ uur, met pauze.

Neemt elke gymnast deel aan beide voorstellingen?

Aangezien beide voorstellingen een identiek verloop kennen verwachten de lesgevers en trainers iedereen op zowel de Matineevoorstelling als op de voorstelling van de Soiree.

Kan mijn kind over huis komen, om te eten, tussen beide voorstellingen in?

Elke deelnemer wordt 1 uur voorafgaand aan de voorstelling ter plaatse verwacht. Tussen beide voorstellingen in moet uw kind over huis gaan om te eten. Enkel competitie gymnasten blijven ter plaatse en voorzien zelf een broodmaaltijd.

Om hoe laat kan ik binnen?

In de cafetaria van de sporthal kan u een uur voor de aanvang van de show beginnen genieten van een ontspannen middag/avond. Een halfuur voor de aanvang gaan de deuren richting de tribune open. Het turngala begint op tijd.

Moet mijn kind een ticket kopen?

Ja, elke bezoeker van het Turngala dient te beschikken over een toegangskaart. Alle gymnasten en deelnemers bekomen vooraf een polsbandje waarmee ze toegang krijgen tot de sporthal/backstage.

Kan mijn gymnast de voorstelling bijwonen?

Alle gymnasten worden voor, tijdens en na de voorstelling opgevangen. Zij kunnen de voorstelling in de zaal bijwonen en blijven ter beschikking voor de apotheose.

Mag er gefotografeerd en gefilmd worden?

Het turngala wordt door een externe organisatie opgenomen. Na de voorstelling of later in de cafetaria van de club kan een DVD van de show aangekocht worden.

Kan ik het Turngala met een rolstoel bezoeken?

Natuurlijk, iedereen kan komen kijken. Er zijn een aantal plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers. Laat bij het kopen van je ticket weten dat je met de rolstoel komt, dan voorzien wij een plek voor jou.